Турмалинови сфери за пране ECOSPHERE, 2 бр.

SKU: 144301 - 35.2 Б
88 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 144301 - 35.2 Б
  • Наличност: В наличност
88.00 лв
Турмалинови сфери за пране ECOSPHERE, 2 бр.
88 лв

Революционна технология за изпиране!

Турмалиновите сфери за пране ECOSPHEREС са екологично и икономично средствоза  пране на цветни дрехи. Поради липсата на агресивни химикали, екосферата с турмалин е напълно безвредна за човешкото здраве и околната среда. Те заместват не само праховете за пране и течните продукти, но и омекотителите за тъкани. Екосферите са проектирани за 400 изпирания.

Купувайки екосферата, вие не само се грижите за своето и на близките си здраве, но и допринасяте за подобряване на екологичното състояние на планетата.
Част от приходите от продажбата на екосферни продукти отиват за растителни иглолистни дървета като част от промоцията на TianDe Forest.

Приложение:
Поставете турмалинови екосфери в барабана на пералнята с прането. Изпирайте обикновено, както е посочено на етикета. Предпоставка за използване на екосферите: пълно зареждане на пералнята и минималната скорост на въртене (ако барабанът на екосферата не е напълно зареден, те могат да се спукат).

Препоръчва се да премахнете екосферите от машината, когато използвате режим на сушене на пране. Най-добрият резултат от изпиране се постига чрез предварително накисване и при използване на програми за измиване с увеличен обем вода.

За измиване на много замърсени дрехи можете да добавите почистващ препарат - до 1/5 от дозата, препоръчана от производителя. Внимание! Не се препоръчва използването на екосфера за измиване на продукти от коприна, вълна, деликатни тъкани, както и при температури над 60 ºC. Турмалиновите екосфери са предназначени само за домакински автоматични перални машини (тип барабан).

Препоръка: Редовно (1 път на месец) поставяйте екосферата под пряка слънчева светлина, за да изсъхне. Предназначен е за 400 изпирания. Продуктът не е предназначен за избелване на неща и отстраняване на петна от различен произход. При изпиране на бели дрехи екосферите не гарантират ефекта на белота.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg