Стимулиращ крем за перфектни бедра, 120 гр

Топ
SKU: 35412 - 10 Б
24 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 35412 - 10 Б
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
Стимулиращ крем за перфектни бедра, 120 гр
24 лв

Без целулит!   

Със стимулиращия крем за перфектни бедра от ТианДе, ще се насладите на външния вид на бедрата си и състояние на кожата. Този продукт има доста силен затоплящ ефект, сравним  с термоактивния микромасаж, който е просто необходим за "проблемните" зони - бедра и хълбоци.

Не забравяйте, че видът на бедрата до голяма степен се определя от състоянието на кожата. Ако тя е добре хидратирана и има нормално ниво на влага, неравностите по повърхността на кожата са много по-малко забележими. Въпреки това, често кожата губи своята еластичност и се наблюдава ефекта на  "портокалова кора".

Ето защо, един от приоритетите на стимулиращия крем, благодарение на включените в него натурални съставки е да се справи с "портокаловата кожа" и да усъвършенства кожата по бедрата. Работейки в точно определена посока, активните компоненти на крема правят кожата ви по-безупречна всеки ден, а вашата фигура е по-съвършена.

Приложение:

Нанесете крем-стимулатора и изчакайте, докато се абсорбира напълно. За да засилите ефекта, след нанасянето на крема, увийте бедрата с прилепващо фолио, а за още по-добър ефект - сложете спортни гамаши и започнете да правите упражнения.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg