ШАМПОАНИТЕ И БАЛСАМИТЕ НА TIANDE

ШАМПОАНИТЕ И БАЛСАМИТЕ НА TIANDE

апр 30, 2022

Шампоаните и балсамите на TianDe

Продуктите за коса на TianDe са представени от няколко серии за подхранване, профилактика и терапевтично въздействие. Създадени са на базата на провитамини, екстракти и масла от женшен, алое, джинджифил, планински билки и др. Благодарение на активните си съставки шампоаните и балсамите на TianDe действат добре на скалпа и косата. От своя страна балсамите помагат да се подобри значително вида на косата, като възстановят структурата на косъма и улеснят разресването.

Продуктите за коса се разработват въз основа на рецепти от древни тибетски и алтайски лечители. Техният състав от минерални, биологични и растителни компоненти се събират в екологично чисти места на планетата – планински висини и морски дълбочини. Иновационните технологии помагат на производителя да извлече максимална полза от компонентите и да запази свойствата им във висококачествени балсами, шампоани и маски за коса.

Комплексното използване на шампоаните с балсамите на комапния TianDe позволява решаването на широк спектър от често срещани проблеми на косата и скалпа. Сред тях – сухота или прекомерно омазняване, косопад, накъсване на косъма, увредена структура, пърхот.

Основни предимства на продуктите за коса на фирма ТианДе

  • Естествен състав с лек приятен аромат.
  • Антистатичен ефект.
  • Формули, които помагат на компонентите да проникнат дълбоко в кутикула на косъма и да запълнят повредените структури.
  • Хранителните вещества на продуктите помагат да се стимулира растежа, предотвратяват загубата на коса и ранната поява на сива коса.
  • Забележим резултат след първото приложение. Косата става гладка, мека, блестяща и подредена.
  • При продължителна употреба напълно ще възстановите косата.

Купувайки продукти за коса на ТианДе, си осигурявате сигурна инвестиция за здрава и красива коса.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg