Плодов чай "Нони", 15 бр.

SKU: 125430 - 27 Б
146.3 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 125430 - 27 Б
  • Наличност: В наличност
146.30 лв
Плодов чай
146.3 лв

Плодът Noni съдържа повече от 150 полезни за здравето хранителни съставки и биологически активни вещества, включително антиоксиданти и биофлавоноиди.

Доктор Нейла Соломон се явява най авторитетния иследовател на Noni в света. «Между всички изследвани от мен препарати в Университета Джон Хопкинс аз никога не съм открила нито един, който може да направи това ,което прави природния плод NONI»

Повишава усвояването на протеините и участва в строителството на вътреклетъчните белтъци, усилва регенериращите способности на организма, подобрява кръвообръщението. Нормализира функциите на ендокринната система и оздравява кръвоносната система.

Плодовият Чай Noni е богат на витамини и минерали, и същественно превъзхожда сока от плодовете по съдържание на фосфор, желязо, магнезий, витамин Е, витамин К1 и никотинова киселина.

Предимства на Плодовия Чай Noni - отсъствие на консерванти. Високата температура на запарения чай обезпечава бързото усвояване на полезните вещества в кръвта. Не съдържа кофеин,изкуствени оцветители, добавки и консерванти.

Състав: 100% Плод Noni
Количество в упаковка: 15 пакета.
Начин на използване: 1 пакетче от Плодовия Чай Noni в 170 - 200 мл. Гореща вода. Запарва се за 3-5 минути.
Допуска се употребата му със захар на вкус, или в смес с обикновен черен или зелен чай. Може да се пие както топъл така и студен през целия ден. Като профилактика се приема сутрин и вечер на гладно 15-20 мин преди закуска или вечеря. Noni не е медицински препарат, количеството е неограничено.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg