ПЛАСТИРИ ПРИ КОКОШИ ТРЪН, МАЗОЛИ ,ЗАГРУБЯЛА КОЖА “WUHAN”, 4 БР.

Топ
SKU: 30125-1Б
5.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Пластири при кокоши трън, мазоли и  загрубяла кожа “Wuhan” ще ви осигурят мека кожа. Те са лесни за употреба и много ефикасни.

5.50 лв
ПЛАСТИРИ ПРИ КОКОШИ ТРЪН, МАЗОЛИ ,ЗАГРУБЯЛА КОЖА “WUHAN”, 4 БР.
5.5 лв

Пластири при кокоши трън, мазоли и загрубяла кожа “Wuhan”

Пластири при кокоши трън,мазоли и загрубяла кожа “Wuhan” за добре поддържани крака!

Не е лесно да се поддържат краката без мазоли и загрубяла кожа.А още по-тръдно е да премахнем болезнените кокоши тръни! Заради това ТианДе създаде пластир „Wuhan”, който е лесен и удобен за използване, но и много ефикасен.

Просто залепете върху проблемната зона, а след 4 часа грубата кожа ще е станала мека.

Всъщност мазолите са няколко слоя кератинизирана кожа, които могат и трябва да бъдат премахнати. Ако мазолът е пренебрегван, просто запарване и пемза няма да ви помогнат. Необходима са по-ефикасни средства. Пластирите „Wuhan“ са вашият помощник.

Растителните масла, с които са пропити, работят според принципа на сухия компрес.

На ден могат да се използват максимум два пластира. Курсът на приложение е до 2 седмици.

Не използвайте за деца и бременни жени, както и при алергична и дразнеща кожа.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нанесете пластира върху суха и чиста кожа. Той трябва да бъде залепен върху проблемната зона, като същевременно се опитвате да не докосвате здравата кожа. След 4 часа трябва да се отстрани, направете почивка за 2-3 часа и повторете процедурата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  • Салицилова киселина– омекотява кожата, помага за премахване на мъртвите клетки. Има антисептични свойства.
  • Борнеол– традиционно се използва в китайската медицина като обща съставка в лекарствените лекарства. Има богат аромат и дълготраен дезодориращ ефект. Помага в борбата с изпотяването и има силни антибактериални свойства.
  • Сафлорово масло– добива се от шафран и неговите подвидове, които растат главно в средиземноморските страни и Югоизточна Азия. Има успокояващи и антиоксидантни свойства, перфектно омекотява кожата и помага за заздравяването на малки ожулвания.
  • Корен от стемона– има силни бактерицидни и противогъбични свойства поради състава си. Включва алкалоиди (стетонинин, стемонидин, тубертстемонин, изостемонидин, протостемонидин, пипупин, синотемонин) и органични киселини (малонова).
  • Яванска бруцея– вечнозелен храст, който успешно се използва в китайската медицина. Благодарение на богатия си състав тази билка е ефективна срещу бактерии.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg