Мезоролер (масажен валяк)

SKU: 90141 - 31.4 Б
95.4 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 90141 - 31.4 Б
  • Наличност: В наличност
95.40 лв
Мезоролер (масажен валяк)
95.4 лв

Използването на Мезоролер подобрява проникването в дълбочина на активните съставки от козметиката в кожата. Приличащ на  мини масажен валяк, мезоролерътера, спомага за увеличаване на синтеза на колаген поради механично стимулиране на кожата с микроигли с дължина 0,5 мм и спомага за възстановяване на структурата на съединителната и тъкан. Ефектът от неговото използване е съпоставим с резултатите от салонните процедури, но в същото време използването му не е травматично и не е тежко за семейния бюджет.

Приложение:
Стандартната процедура за домашна грижа може да отнеме от 5 до 10 минути, в зависимост от размера на третираната зона. Процедурата може да се повтаря 3-4 пъти седмично.
Стъпка 1. Почистване на кожата. Отстранете грима и почистете старателно кожата.
Стъпка 2. Прилагане на активни съставки. Нанесете активното козметично средство върху третираната зона.
Стъпка 3. Използвайте мезоролера. Разделете зоните за третиране (например: чело, нос, бузи, областта около устата и деколтето и шията). Третирайте всяка зона с мезоролера 10 пъти вертикално, хоризонтално и след това по диагонал в двете посоки.
Стъпка 4. Как да се грижим за мезоролера? - Преди и след всяка процедура потопете мезоролера в 75% алкохолен разтвор за 5-10 секунди, изсушете. След процедурата се препоръчва обработеният и сух мезоролера да се съхранява извън обсега на деца.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg