КОНДИЦИОНЕР С БИОЛАМИНИРАЩ ЕФЕКТ „FRESHCLICK”, 250 МЛ.

SKU: 27006-9.80 Б
32 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Кондиционер с биоламиниращ ефект „FreshClick” ще подреди всяка една коса! Придава уникален блясък и улеснява разресването.

32.00 лв
КОНДИЦИОНЕР С БИОЛАМИНИРАЩ ЕФЕКТ „FRESHCLICK”, 250 МЛ.
32 лв

Кондиционер с биоламиниращ ефект „FreshClick”

Кондиционер с биоламиниращ ефект „FreshClick” придава на косата мекота и уникална гладкост. Има антистатичен ефект и помага за лесното разресване.

Кичурите на косата ви са напълно неконтролируеми и стърчат в различни посоки? Мислите ли, че е възможно да се върнат на мястото си и всичко да бъде както трябва? Да, но те няма да се подредят сами… Заради това спешно се нуждаете от продукт, който ще постави непокорните коси на място!

Кондиционерът за коса с биоламиниращ ефект от серия „Fresh Click” създава тънък филм върху косата, който няма да й позволи да се разпилее!

  • Придава на косата луксозен огледален блясък.
  • Добре поддържан външен вид.
  • Осигурява ефекта на експресно оформяне „кичур до кичур”.

Продуктът съдържа модерен комплекс за изглаждане на косата STEPANQUAT и аминокиселини от царевичен глутен!

Биоламиниращият ефект е идеален за къдрава и чуплива коса, за изрусена или химически къдрена, за тънка и непокорна, за увредена в резултат на термично излагане или излагане на морска солена вода, за права и тънка коса.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нанесете равномерно върху чиста влажна коса. След 2-3 минути изплакнете обилно с вода.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  • Комплексът STEPANQUAT – прави косата лесна за разресване и позволява да се справите с непокорната. Къдрава и дълга, увредена и податлива на заплитане – проблемната коса от всякакъв тип ще стане забележимо по-лесна за разресване. В допълнение, комплексът има антистатични свойства, придава на косата мекота и невероятна гладкост.

  • Аминокиселини на царевичен глутен – това са метионин, лизин и треонин. Метионинът съдържа сяра, необходим компонент на структурообразуващия протеин на косата, кератин. Незаменима аминокиселина, която не може да се синтезира от тялото и може да се получи само от храна или добавки. Тази аминокиселина е градивният елемент на колагена. Американски учени са доказали, че използването на лизин може да спре косопада при андрогенна алопеция. Треонинът осигурява кондициониране на косата и кожата, има антистатични свойства.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg