Комплексна грижа за кожа, склонна към пигментация "Amazing Nature", 36 g / 5 g

SKU: 56202 - 2.5 Б
7.6 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 56202 - 2.5 Б
  • Наличност: В наличност
7.60 лв
Комплексна грижа за кожа, склонна към пигментация
7.6 лв

Маската "Комплексна грижа за кожата, предразположена към пигментация" от серия "Amazing Nature" е дует от два продукта, комбинирани в две последователни стъпки, които ще ви помогнат в борбата срещу появата на "петна" по кожата ви!

Стъпка 1: Маска-еликсир с корен от женско биле и кактус: изравнява тена и  ефективно се бори с пигментацията и подобрява структурата на кожата.

Стъпка 2:
 Благоприятен крем, който подобрява ефекта на маската и дълбоко овлажнява кожата. Благодарение на естествените киселини, съставът на крема стимулира обновяването на кожата.

Кремът лесно се абсорбира и не предизвиква усещане за тежест по лицето. Резултатът от редовната употреба на комплекса е гладка, хидратирана кожа, красив тен, изглаждане на фините бръчки и еластичност!

Комплексът може да се използва не само за склонни към пигментация кожа, но и за общо подобряване на тена. Погрижете се да предпазите кожата си от ултравиолетово лъчение: Слънцето е активно през цялата година!

Приложение:
Стъпка 1: нанесете маската за 15-20 минути върху почистено лице, след това я свалете и изплакнете лицето с вода.
Стъпка 2: Нанесете обогатения крем върху кожата веднага след стъпка 1 или в рамките на 10-12 часа след прилагането му. Може да се използва и  като нощен крем.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg