Комплексен фотохромен ултразвуков апарат, TianDe

SKU: 90149/4 - 90 Б
313.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 90149/4 - 90 Б
  • Наличност: В наличност
313.20 лв
Комплексен фотохромен ултразвуков апарат, TianDe
313.2 лв

3D подмладяване. "Мини салон за красота" в дамската ви чанта! Комплексният, фотохромен, ултразвуков апарат от ТианДе е предназначен за редовни козметични процедури в домашни условия.

Апаратът съчетава:
- Ефективна техника на ултразвуков микромасаж и меки фотохромни (светли цветни) ефекти със спектър от електромагнитни вълни с различна дължина (червено, синьо, зелено).
- Ултразвукова експозиция. Друго име на метода е sonoderma (от гръцки: sonic - "звук", derma - "кожа"). Ултразвукът е механична вибрация - вибрационен масаж.
- Фотохромният ефект (светъл цвят) има благоприятен ефект върху състоянието на кожата.

Използването на 3D Photoner в синхрон с козметиката на корпорацията, значително повишава ефективността на процедурата, поради засиленото проникване на активните съставки на продуктите.
Фотохромните и ултразвукови техники са идеални за зряла кожа с признаци на увяхване, суха кожа, бръчки и неравности, старчески петна и лунички, белези от акне, белези и др.

Приложение:

1. Почистете добре лицето си.
2. Свържете променливотоковия адаптер, включете захранването.
3. Нанесете дебел слой TianDe * Active Cream върху третираната област на лицето.
4. Уверете се, че излъчвателят на устройството е в контакт с кожата по време на процедурата.
5. Продължителността на процедурата е 10-15 минути. Внимание! По време на процедурата трябва да предпазвате очите си. Не се препоръчва да насочвате ултразвуковия излъчвател към кожни участъци с екзема, акне, слънчево изгаряне, петна.

При извършване на процедурите е необходимо да се извърши въздействието върху близките кожни участъци.

* Уредът е проектиран по такъв начин, че да можете да го използвате с козметика, подходяща за вашия тип кожа, за да засили ефекта от процедурата - тоест преди процедурата можете да нанесете хидратиращ или лифтинг крем, гел или TianDe серум и да се насладите на още по-изразени резултати от процедурата!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg