Измиващо средство за съдове на основата на сапунен орех ECOSPHERE, 500 ml

SKU: 144313 - 9.7 Б
30.4 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • Код на продукта: 144313 - 9.7 Б
 • Наличност: В наличност
30.40 лв
Измиващо средство за съдове на основата на сапунен орех ECOSPHERE, 500 ml
30.4 лв

Измиващото средство за съдове премахва всички замърсявания. Благодарение на сапунения орех в него той е подходящ и за хора, страдащи от кожни болести и алергии.

Най-безопасното измиващо средство за съдове расте по дърветата –  Сапунено дърво. Плодът на дървото премахва с лекота всякакви замърсявания дори и в студена вода, а благодарение на веществото сапонин се образува естествена пяна.

Измиващото средство за съдове на TianDe на основавата на сапунен орех е истинска находка за хората, страдащи от кожни болести и алергии, за които е абсолютно противопоказно контакта с почистващи химически препарати.

 • Не предизвиква алкални реакции.
 • Има омекотяващо действие.
 • Ефективно премахва замърсяванията от съдовете.
 • Подходящ за чувствителна кожа.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Измиващото средство е концентрат. Нанесете 1-2 капки от него върху влажна гъба, избършете домакинските съдове, а след това ги изплакнете под течаща вода. За да измиете съдовете при мивки с 2 отделения, може да използвате разтвор – 1 чаена лъжичка на 3-5 литра вода. За да приготвите домакинско веро, използвайте отношението – 1:3 или 1:4.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 • Сапонини – природен аналог на ПАВ. Те са естествени пенообразуватели. Сапонините не вредят на здравето на организма и напълно се разграждат в околната среда.
 • Кокоглюкозиди – това вещество се получава от кокосовото масло. Заради силните хидратиращи, противовъзпалителни и хранителни свойства кокосовото масло се използва в козметичните продукти, които са предназначение за почистване на нежната и чувствителната кожа на бебета. Кокоглюкозидите са безопасни и 100% биоразградими ПАВ. Те подобряват почистващите и омекотяващи свойства на средството за измиване на съдове. 
 • Лимоново масло – ароматизатор и антисептик. Естествен дезинфектант. Това етерично масло има свеж, пикантен аромат, който енергизира и тонизира тялото и ума.
 • Лимонена киселина – натурален консервант. Медиците я употребяват за подобряване на метаболизма и енергийния обмен. Козметиката е немислима без тази добавка, която е незаменима част от състава на кремове, бои и гелове за коса, шампоани, лосиони и др. Лимонената киселина е разрешена за употреба във всички страни по света.
 • Еуксил – иновационен консервант, използван в „зелената“ козметика. Той е разработен специално за меките средства за грижа за кожата, безопасен за кожата и околната среда.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg