Възстановяващ крем за лице против бръчки

Топ
SKU: 10303 - 4.8 Б
17.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 10303 - 4.8 Б
  • Наличност: В наличност
17.20 лв
Възстановяващ крем за лице против бръчки
17.2 лв

Овлажнява, подхранва и регенерира кожата. Подобрява метаболизма и съпротивителните свойства на кожата, възстановявайки нейната еластичност и жизненост. Намалява видимостта на бръчките, предотвратява появата на нови несъвършенства. Предпазва от отрицателното влияние на околната среда.

Кремът за лице против бръчки от плацентната серия възвръща  на лицето жизнената сила и еластичност на кожата, предотвратява процесите на стареене и предпазва от появата на бръчки. Омекотява и подхранва, подобрява обмяната на веществата.

Предотвратява стареенето и набръчкването на кожата. Овчата плацента е известна с лечебните си свойства още от древни времена. Тя подмладява кожата, придава ú свеж и здрав вид, премахва дефектите. Фибрин и витамини Е и С интензивно подхранват дермалните клетки и подобряват обмяната на веществата и кръвообращението, като с това се възстановява жизнеността и еластичността на кожата. Деминерализираната вода омекотява и поддържа хидробаланса. Редовната употреба на крема намалява бръчките, придава еластичност и предотвратява стареенето на кожата.

Активни съставки:

• Екстракт от овча плацента – активно регенерира кожните клетки и възобновява дейността на мускулите, поддържа хидробаланса, увеличава еластичността, предпазва от бръчки

 • Аминокиселини – дълбоко подхранват кожата и активират защитните ú свойства

• Витамини – насищат кожата с важни микроелементи и хранителни вещества

• СОД (супероксид дисмутаза) – антиоксидантен ензим, който предпазва кожата от свободните силно токсични радикали, като допринася за тяхната екскреция

• Полиненаситени мастни киселини – интензивно подхранват клетките на кожата, поддържат водния баланс

• Фибрин – дава свежест, тонизира кожата

Приложение: Малко количество от крема равномерно се нанася върху почистени лице и шия. С леки масажиращи движения се втрива в кожата, докато се абсорбира напълно. Регенериращият крем се препоръчва за употреба при появата на първите бръчки и първи признаци на възрастови промени в кожата, както и след 35-годишна възраст.

Той е подходящ за всички типове кожа.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg