ИЗЧЕРПАН - Елдово-амарантова каша с гъби шийтаке, Active Life

SKU: 195433 - 1.1 Б
4.1 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 195433 - 1.1 Б
  • Наличност: В наличност
4.10 лв
ИЗЧЕРПАН - Елдово-амарантова каша с гъби шийтаке, Active Life
4.1 лв

Елдово-амарантова каша с гъби шийтаке е в единична опаковка за една порция и съдържа 88 кcal.

Активни съставки:

  • Амарант - шампион в растителния свят по съдържание на висококачествен протеин. Съдържа ценни и жизненоважни за човешкия организъм компоненти: лизин (основна аминокиселина), скъпоценно масло, сквален, пектини, витамини и минерални соли. Амарантът е отличен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от преждевременно стареене и спомага за предотвратяване на различни заболявания. Източник на мощна енергия.
  • Елда - съдържа огромно количество витамини PP, E, както и група витамини от група В. Редовната консумация на елда помога за подобряването на цялостното състояние на тялото, укрепва ноктите и косата и дори изравнява тена.
  • Гъби шийтаке - гъбите шийтаке на изток се считат за символ на дълголетието. Те са в състояние да понижат холестерола в кръвта, спомагат за укрепване на имунитета. Според китайската медицина тези здравословни гъби увеличават дълголетието.
  • Лецитин - основен структурен компонент на всички клетъчни мембрани, подпомага нормалното функциониране на органите и участва в регенерацията на клетките. Той също така осигурява нормалнотофункциониране на нервната система и мозъка. Има антиоксидантно действие и предотвратява образуването на токсични съединения в органите.
  • Лук - съдържа всички основни витамини, които в момента са известни на науката. Има антибактериални свойства. Редовната употреба на лук ще помогне за коригиране на стомашно-чревната активност.
  • Моркови - ползите от морковите за човешкото тяло са огромни. Високото съдържание на витамин А и бета-каротин са много полезни за здравето на косата, ноктите, кожата, както и зрението.
  • Чесън - чесънът е известен и обичан по целия свят! Богатият му остър вкус не може да бъде сбъркан с никой друг. Чесънът е добре дошъл гост в много ястия, придава им специален вкус и аромат. А ползите за здравето му са просто безценни! Лечебните свойства на чесъна се дължат на богатия му състав - в него се намират около 400 различни вещества и съединения! Нарича се естествен антибиотик и борец срещу вируси.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg