Фитопластир за тяло "Яошен Форте" (2 бр)

SKU: 30111 - 4.5 Б
12.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 30111 - 4.5 Б
  • Наличност: В наличност
12.90 лв
Фитопластир за тяло
12.9 лв

На опаковката на "Яошен Форте" е изобразен величествен водопад, който се спуска към долината в множество потоци. Това изображение много добре илюстрира спецификата на действие на фитопластира.
Активните съставки на пластира "Яошен Форте" оказва благоприятен ефект върху състоянието на бъбреците и урогениталната система. За мъжете, активните съставки спомагат за възстановяване на доверието им в техните способности. В активната формула на пластира са включени 19 активни съставки, сред които различни екстракти и масла, които действат и попадат там, където искате, заобикаляйки стомашно-чревния тракт.

Приожение:
Преди нанасянето на пластира е необходимо да се измие и обезмасли кожата, която ще бъде третирана. Трябва да го залепите на точките, разположени в непосредствена близост до бъбреците. В акупунктурата, тази точка се нарича "Шен-Шу". Лесно е да се намери: тя се намира в лумбалната област, на 3-5 см вдясно и отляво на гръбначния стълб. Най-добре е да залепите "Yashen Forte" преди лягане, след 8 часа трябва да бъдат отстранени. Курсът на прилагане е 10 дни. За мъжете се препоръчва допълнително залепване на още един пластир в точката "Dant-tien", който се намира на четири пръста под пъпа. Според източните практики това е основният резервоар на енергия в човешкото тяло.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg