Фитопластир за тяло „Янканг“ (5 бр.)

Топ
SKU: 30117 - 4.4 Б
12.3 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 30117 - 4.4 Б
  • Наличност: В наличност
12.30 лв
Фитопластир за тяло „Янканг“ (5 бр.)
12.3 лв
 Не на артрита! 
Специалистите  препоръчват използването на "Jian Кang"  при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за профилактика, така и за облекчаване на заболявания на опорно-двигателния апарат. Фитопластирът стимулира метаболитните процеси в ставната кухина, увеличава обхвата на движение в ставите, намалява болката. 

При комплексно лечение с масажи, физиотерапия, физически и натоварващи упражнения, йога и др., пластирите увеличават своята ефективност и ефекта на цялостната терапия.

Действието на тези пластири се основава на принципа на трансдермалната терапия, т.е. кожата е идеален път за доставка на много лекарствени вещества. Този начин е особено ефективен, когато трябва да създаде високата  концентрация лекарствени средства в определена част от тялото. Херметическата полимерна основа на пласира създава парниковия ефект, т.е. предотвратява изпарението на влагата от кожата и осигурява дългосрочен ефект.
Специалистите на компания Tiande препоръчват използването на „Yankang“ при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат. Фитопластирътстимулира метаболитните процеси в ставната кухина, увеличава обхвата на движение в ставите, намалява болката. Екстрактът от женшен повишава лечебните свойства на компонентите включени в пластираоказва тонизиращо и общоукрепващо действие, повишава работоспособността и устойчивостта на организма към неблагоприятнитевъздействия на околната среда, подобрява местното кръвообращение.
Активни съставки:
Ефедра, корен от Китайска пищялка, канелено масло, ментол, ангелика, екстракт от женшен, камфор, дървесна смола (канифол), каучук, ланолин, цинков оксид и др.
Приложение:  
Препоръчва се този пластир да се използва през нощта.  Може да се комбинира с Фитопластир „Wutong“  който действа най-добре през деня.
Изрежете част от пластира и залепете на мястото на болката. Кожата трябва да е чиста и суха. Пластирът престоява до 12 часа, ако не се отлепи се маха и след няколко часа се залепва ново парче.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg