Фитогел за крака „Славитон” Altai Sacral, 125 ml

Топ
SKU: 44402 - 6.3 Б
24 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 44402 - 6.3 Б
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
Фитогел за крака „Славитон” Altai Sacral, 125 ml
24 лв

Красиви крака и лека походка с масажния гел "Славитон”. Разработен на основата на традиционни рецепти от руската област Алтай, Славитон гел облекчава умората в гърба и подуване на краката, като създава усещане за лекота. Подобрява кръвообращението, укрепва стените и предотвратява съсиреци в кръвоносните съдове.

Гелът „Славитон“ премахва умората в краката. Възвръща усещането за здраве и лекота в краката. Помага да се подобри микроциркулацията на кръвта и да се укрепят стените на кръвоносните съдове. Допринася за нормализиране на кръвообращението в краката. Предотвратява образуването на зачервени съдови звездички и мрежа.

Препоръчително е да се използва като козметична помощ при тежка капилярна мрежа, отоци, чувство за тежест в краката.

Съставки:

• Екстракт от див кестен – укрепва стените на кръвоносните съдове и капилярите, намалява вискозитета на кръвта, стимулира производството на антитромбин увеличава еластичността на вените.

• Екстракт от дива лайка – има противовъзпалително, спазмолитично, антисептично и обезболяващо действие, ускорява регенерацията на кожата.

• Екстракт от хмел – има успокояващо, противовъзпалително и бактериостатично действие. Използва се като биостимулант, подобрява метаболизма на мазнините в дермалните клетките, възвръща еластичността и нормализира тургора на кожата.

• Екстракт от мащерка – силен антисептик, който има аналгетично (обезболяващо), противовъзпалително, антисептично действие. Тонизира капилярната циркулация.

• Екстракт от розмарин – тонизира, повишава потока на кръвта в тъканите, има противовъзпалителни и анестезиологични действия. Укрепва стените на кръвоносните съдове, облекчава възпаление на разширени вени.

• Екстракт от листата на хамамелис – има стягащо, антисептично и успокояващо действие, тонизира и редуцира възпаленията. Стеснява кръвоносните съдове.

• Екстракт от жълт кантарион – съдържа витамин P , който укрепва венозните стени и клапи, намалява пропускливостта на кръвоносните съдове.

• Екстракт от червени водорасли – съдържат полизахариди „ксилани“, които повишават еластичността на стените на кръвоносните съдове, засилват производството на колаген, подобряват микроциркулацията на лимфен дренаж, намаляват отоците.

Приложение: 
Малко количество гел се прилага върху кожата на краката сутрин и вечер, като нежно масажирате, докато напълно се абсорбира. Препоръчително - 8 седмици.  Подходящ за всички типове кожа.  

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg