Фиточай "Манастирски сбор"- 30 бр.

SKU: 120110 - 6.6 Б
19.8 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 120110 - 6.6 Б
  • Наличност: В наличност
19.80 лв
Фиточай
19.8 лв

Фиточаят "Манастирски сбор“ от Тианде е плодово-билкова напитка, предназначена за възстановяване и укрепване на жизнените сили на организма. За подбора на билките  в чая е използван вековният опит на монаси-билкари.  

Растенията, влизащи в състава на чая, повишават имунитета. Биологично-активните вещества, влизащи в подбраните билки, имат успокояващо въздействие върху човека, помагат на организма да преодолее стреса. В основната рецепта на напитката са използвани – шипка, риган, жълт кантарион и бял оман. Тези растения са били използвани още от древни времена, тъй като имали способността не само да излекуват душата, но и да помогнат за възстановяването на тялото. Добавени са още: листа от касис и бреза, които повишават физическата издържливост на организма благодарение на богатия набор от витамини, съдържащ се в тях. И още - горска върбовка - растение, което се използва в Русия за приготвянето на напитки доста преди да се използват за това цейлонския и китайския чай. От горската върбовка приготвяли така наречения „ Иван – чай “ , който е станал популярен в цял свят заради своя вкус и полезните си свойства.

Чаят „ Манастирски  сбор “ няма ограничения за употреба, може да замените употребата на другия чай с него. Изпит преди хранене, той подобрява апетита, а ако се изпие след хранене - спомага за храносмилането и работата на стомашно–чревния тракт.

Противопоказания: Не се препоръчва употребата му от хора, които имат индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Начин на приготвяне :1 пакетче се залива с 1 чаша гореща вода, оставя се да се запари 5-10 минути след, което пакетчето се изважда.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg