БАД "Цитрокалцевит" , 60 табл.

SKU: 113004 - 9.3 Б
34.3 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • Код на продукта: 113004 - 9.3 Б
  • Наличност: В наличност
34.30 лв
БАД
34.3 лв

Красотата идва отвътре!

Красивата усмивка, лъскавата коса, добре поддържаната кожа на лице, тяло, ръце и нокти, лекотата на движение - всички те стоят в основата на нашата
привлекателност, красота, увереност и самочувствие!


Ето защо, днес всеки съвременен човек, прибягва до Витамините и "царя на минералите" - калция. Недостигът на тази незаменима субстанция засяга не само външния ни вид, но и физическото и психологическото ни състояние.


"Цитрокальцевит" е източник на биодостъпен калций, който се абсорбира перфектно от организма и има благотворен ефект върху работата на всички жизнено важни системи!

Какво представлява биодостъпният калций? Това е формата на минерала, която най-ефективно се абсорбира от нашето тяло и следователно носи най-голяма полза. Съвременният витаминно-минерален комплекс "Цитрокальцевит" съдържа калциев цитрат, който се абсорбира перфектно, независимо от възрастта на човека.  Не е лекарствен продукт!

Приложение:
Деца на възраст между 7-10 години - по 2 таблетки дневно на ден, възрастни и деца над 10 години - 4 таблетки по време на хранене. Препоръчва се преди употреба да се консултирате се с лекар.Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg